Rivitalojen uudisrakentaminen Joensuun alueella on erityisosaamisalaamme

Soita ja pyydä tarjous unelmiesi kodille!

MSO Rakennus Oy on erikoistunut uusien ja laadukkaiden, rakennusmääräysten mukaisten rivitalojen rakentamiseen. Kohteemme ovat hintatasoltaan kohtuullisia ja laadusta tinkimättä huolella rakennettuja. Kohteemme sijaitsevat pääosin Joensuun seudulla, sopimuksen mukaan työskentelemme kauempanakin.


Tiimimme koostuu osaavista, pitkän linjan kokemuksen kerryttäneistä uudisrakentamisen ammattilaisista. Jokainen henkilöstömme jäsen on ansainnut paikkansa ja luottamuksen suorittamalla työt huolellisesti ja ammattitaitoisesti kerta toisensa jälkeen. Jokainen rivitalokohde on meille tärkeä, ja otamme haasteen vastaan tavoitteena viedä se varmasti loppuun asti.


Meiltä saat uuden, upean kotisi avaimet käteen -periaatteella.

Olemme paitsi ammattitaitoinen myös asiakaslähtöinen rakennusliike

Meille tärkeintä ei ole saada rakennusprojektia nopeasti päätökseen. Prioriteettimme on varmistua siitä, että rakenteiden kuivumisajat ovat riittävät ja rakentamamme kohteet ovat varmasti pitkäikäisiä ja kestäviä. Kun asunnosta tehdään kaupat jo rakennusvaiheessa, voit valita itse materiaalit sekä asunnon värimaailman. Pääset luomaan siitä juuri itsellesi räätälöidyn kodin.


Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kohteen rakentaminen kestäisi kohtuuttoman pitkään. Kohteemme valmistuvat noin vuodessa sisäpintoja myöten täysin valmiiksi. Kokeneena rivitalojen uudisrakentajana tiedämme, mihin on tarkoituksenmukaista käyttää enemmän aikaa. Täsmällisellä projektinhallinnalla säästämme aikaa ja muita resursseja. 


Uusi viihtyisä rivitalokoti odottaa sinua Joensuussa!

Tutustu tarkemmin rivitalojen uudisrakennuskohteisiimme täällä!